Kunne godt tænke mig at få min fætter i narkobehandling

Afadmin

Kunne godt tænke mig at få min fætter i narkobehandling

 

Jeg har en fætter, som ikke har det alt for godt. Han bor i Slagelse på Sjælland, og han er ude i et misbrug, hvorfor jeg godt kunne tænke mig at få ham i narkobehandling. Det ville være godt for ham, og jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig, rigtig godt, hvis han kommer derind. Men det er svært at få ham overtalt, selvom jeg har prøvet rigtig mange forskellige ting. Det er ikke så godt med ham.

Jeg vil tage mig et bad, og så vil jeg ringe ud på skolen, for jeg har brug for noget vejledning til en opgave, som jeg er igang med. Jeg vil rigtig gerne lave den ordentligt, og det kan jeg kun komme til, hvis jeg virkelig gør en indsats. Det kan jeg altså godt sige jer. Det skal nok blive godt, når jeg får gjort det dog. Vi ses.

Om forfatteren

admin subscriber