Vi skal ud at kigge på nye gulve

Afadmin

Vi skal ud at kigge på nye gulve

 

Det er dejligt, det her med gulve. Altså, når de ser godt ud. Det har jeg altid været stor fan af, og jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om noget, som der ville være bedre, end hvis vi fik nogle rigtig flotte gulve, så det har jeg tænkt mig, at vi skal arbejde lidt i. Vi skal til Vejle i morgen for at kigge på nogle forskellige, som måske kunne have interesse. Vi har allerede en god idé, men altså, det ville nu være bedst, hvis det var sådan, at vi selv kunne få lov til at bestemme det. Det er en ting, som der er helt og aldeles sikkert.

Ellers skal jeg til Fredericia på fredag, og det er noget, som jeg har set frem til i lang tid også, for jeg skal se på et par ting, som der måske kunne have interesse, og det ville jo være dejligt, hvis det kunne lade sig gøre, at jeg kunne få dem.

Om forfatteren

admin subscriber