2 gode grunde til hvorfor du skal starte din egen parterapi

Afadmin

2 gode grunde til hvorfor du skal starte din egen parterapi

Som parterapeut med egen parterapi kommer du aldrig til at kede dig

Der findes uendeligt mange forskellige grene inden for verdenen af psykologiske og psykoterapeutiske uddannelser og arbejdspladser. Mange mennesker som ønsker at hjælpe folk med behov for psykisk og mental opbakning vælger den klassiske uddannelse til psykolog, men der er bestemt også alternative veje man kan beslutte sig for at gå. Således er der mange mennesker som bliver coaches, livsstilseksperter, sexologer og meget, meget mere. Det er nemlig ikke kun de mentalt forstyrrede mennesker som kan have brug for råd og vejledning, tværtimod. Ofte befinder det helt normale og ellers velfungerende menneske sig nemlig i situationer, hvor vedkommende føler at det hele er ved at ramle, og at han eller hun ikke kan klare det hele selv. Her er det, at man som professionel inden for forskellige fag kan komme ind og hjælpe disse personer igennem de svære tider.

hqdefault

Det er dog vigtigt at finde en gren af branchen som virkelig interesserer én og som man brænder for, og her kunne parterapi måske være en god mulighed. Den første grund til hvorfor man ville få meget ud af at starte sin egen parterapi er nemlig, at det helt sikkert er et job hvor man aldrig kommer til at kede sig. Problemer i parforhold er altid utroligt komplekse, og selvom der selvfølgelig er mønstre og situationer som går igen, så vil man opleve at der aldrig er et par som er det samme. Der vil derfor hver dag være nye udfordringer som man skal tage stilling til og finde den bedst mulige løsning overhovedet på.

I parterapi kan du se kærligheden blomstre op igen

Den anden gode grund til at blive parterapeut, er at jobbet bringer en masse positivitet med sig. I forhold til psykologer som arbejder med uhelbredeligt psykisk syge, så har du her en reel mulighed for at identificere et problem, arbejde med det og rent faktisk løse det. Det vil sige at du får lov til at opleve folk som var på randen af skilsmisse genfinde kærligheden og lykken. På den måde vil du spille en aktiv rolle i at gøre to mennesker meget gladere i deres hverdag, og måske samtidig holde en helt lille familiestruktur intakt. Det vil helst sikkert gøre, at du hver dag går hjem fra arbejde med en god fornemmelse i maven.

Om forfatteren

admin administrator