Begravelse – også en del af livet

Afadmin

Begravelse – også en del af livet

Det er aldrig nemt når en kær forlader tilværelsen her – hvad skal man gøre og hvordan skal det gøres. En erfaren bedemand kan hjælpe dig og din familie i den svære tid med begravelsen i Odense. Den rigtige kiste skal findes, de flotteste blomster skal plukkes og gøres klar, urner skal vælges og måske det allervigtigste gravsten skal gøres klar. Der er meget, der skal gøres og måske har den afdøde også et testamente som skal følges – de sidste ønsker.  Det er en svær tid for de nærmeste, uanset hvor gammel den afdøde er – men særligt er det svært, når den afdøde er et ungt menneske. Derfor er det rart at have trygge og rolige omgivelser, hvor man kan snakke om alle de ting der skal gøres.

 

En bedemand er den person der hjælper familien i en svær tid. Bedemanden fra Odense forstår jeres sorg og derfor tager tingene i jeres tempo og efter jeres og den afdødes ønsker. Det er altid rart at have en udefra, der kan hjælpe med at sige farvel på den helt rigtige måde – egentlig er der ikke én rigtig måde, der er flere. En bedemand kan hjælpe jer med at gøre det på jeres måde, så det føles rigtigt og rart for jer – også om ti år.

 

Der er så meget, man skal have styr på under begravelser… en bedemand kan hjælpe med planlægning af hele ceremonien og udførelsen. Det er aldrig rart med dødsfald, men den truende dødelighed er en realitet. Mennesket kan ikke løbe fra den.

 

Har den afdøde testamenteret at vedkommende gerne vil blive til aske og efterfølge blive spredt i havet – det også helt fint, din bedemand fra Odense kan også være behjælpelig i sådan en situation. Din bedemand fra Odense kan også være behjælpelig, hvis den afdøde gerne vil blive omdannet til aske, men ikke spredes ud over havet – men i stedet deles mellem familiemedlemmer.

 

Urner og natursmukke gravsten

 1

Hos din bedemand i Odense kan du og din familie vælge urner og naturskønne gravsten. Der er et hav af muligheder og det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du eller din familie har særlige ønsker er din bedemand fra Odense lyttende og vil gøre sit bedste for at opfylde jeres ønsker.

 

Det er vigtigt med en bedemand, der lytter. Det sidste man har brug for i sådan en trist situation er problemer. Den helt rigtige bedemand er den der gør sit bedste for at hjælpe de resterende familie medlemmer og prøver at opfylde den dødens sidste ønsker.

 

Uanset hvor gammel den afdøde er, så vil vi gerne se vores afdøde en sidste gang. Men ikke bare sådan se, men se den afdøde pæn. Måske fordi vi aldrig glemmer det sidste øjeblik, det vil være det øjeblik vi vil huske fremover – derfor gør mange og rigtig mange familier noget ud af at den afdøde, har noget pænt på til sin sidste rejse. Noget pænt tøj eller noget den afdøde godt kunne lide at have på.

 

Din bedemand fra Odense gør også den tjeneste at han kører kisten til kapellet og leverer urnen til kirkegården – således du ikke skal tænke på det. Din bedemand fra Odense er nemlig forståelig overfor din sorg og at det hele i den periode bare kan virke uoverskuelig. Derfor vil din bedemand fra Odense gør sit bedste for at gøre sit. Du vil opleve, at der lyttes til dig, du vil opleve en anerkendelse af din sorg og du vil opleve et åbent sind, der er klar for at gøre sit. Igennem hele forløbet vil du få gode råd og vejledning, så du hele tiden ved hvad der sker og hvad der skal ske.

Om forfatteren

admin administrator