Dagens horoskop är en succé!

Afadmin

Dagens horoskop är en succé!

Tror du att du kan förutsäga dagens händelser genom dagens horoskop? Jag gör! Jag hatt intresse för astrologi för mer än 10 år och min egen forskning är en av de mest överraskande och genial som har gjorts på området. Genom att läsa den dagliga horoskop, identifierade jag en hel del allmänna trender i förhållande till hur planeterna och solen påverkar våra liv. Det varierar från tid till annan vad resultatet kommer att bli – men en sak är säker: Det finns en viss sanning och nu har jag utvecklat min eget system, med vilket jag kan bestämma vilka dagar som ger störst chans att dagens horoskop kommer att stämma med verkligheten. Det är som jag har beskrivit är inte alla dagar är korrekta – men om du har ett system som kan skilja de falska dagar från mängden, du stå tillbaka med ett mycket effektivt system som kan hjälpa dig med många saker i livet. Jag funderar nu att sälja systemet till en professionell astrolog som sedan bara behöver ta dagens horoskop när det finns störst chans att det kommer att vara sant. Men kanske är det en dålig idé? Jag tror att systemet kan hamna i orätta händer, och pludsewlig används för att göra en sak i världen. Vissa kommer förmodligen också använda den för att berika sig själva – utan att tänka på andra människor. Det jag kommer att undvika till varje pris. Därför är jag nu funderar på att ge det till en afrikansk regering, som därmed kan utnyttja astroloigiens mystik och använda dagens horoskop när det verkligen gäller. Om du har några tankar om detta, hör jag vet. Men om du funderar på att få tag på det, jag kan inte hjälpa dig. Du behöver inte att kontakta mig. Jag kommer att marknadsföra det genom de stora medierna, då vid ett tillfälle jag ta reda på vad jag ska göra med det. Men jag tackar er för ert intresse och för att besöka min hemsida. Det är viktigt för mig att människor är medvetna om vad jag gör. Om jag gör det bara för mig själv, är det ingen mening i slutändan. Dagens horoskop är inte kul längre. Jag har visat att det kan användas för mycket – och tiden kommer att utvisa om det kommer att vara att göra gott eller ont. Jag hoppas och jag kommer att göra mitt bästa för att göra det för god sak, men jag vet inte om jag kan styra hela världen ensam.

Om forfatteren

admin subscriber