Det rustikke er begyndt at blive populært igen

Afadmin

Det rustikke er begyndt at blive populært igen

Design er en mærkelig ting som er svær at gøre sig klog på. I løbet at blot de seneste 100 år har måden hvor på vi designer ting ændret sig radikalt, og det bliver de ved med at gøre – så meget at vi næsten ikke kan følge med.

Derfor er der mange som er begyndt at gå mod strømmen. De er begyndt at vælge tin som er mere rustikke, og som blot er lavet af træplader. Det giver et naturligt råt udseende som er meget tiltalende. Og det er værd selv at overveje om det er noget man gerne vil have.

Byg dit eget bord

Det kan virke skræmmende, især hvis man aldrig har prøvet at bygge noget, men det er faktisk meget givende at bygge sine egne borde. I starten er det svært, man aner ikke hvad man laver, men med tiden bliver man bedre til det. Alt i denne verden er en læringsproces, og man skal aldrig holde op med at lære.

Først og fremmest skal man have det rette materiale, som f.eks. de rette træplader. Dernæst skal man sætte sig ind i hvordan man bedst starter. Det kan man gøre enten ved at låne bøger på biblioteket, men man kan også bare starte på internettet. Her kan man finde mange gode resurser.

Sådan finder du de rette træplader

Hvis man skal bygge et bord, så skal man have nogle træplader, men hvilken type skal man vælge? Først og fremmest skal du finde den type af træ som du synes er pænest. Det er første prioritet. Dernæst skal du beslutte hvor stort dit bord skal være.

Når du har gjort det, så kan du bestille flotte træplader. Forhandleren vil kunne hjælpe dig med at få fat i de helt rigtige.

 

Om forfatteren

admin administrator