Drømmen gik i opfyldelse, og jeg fik en vaskemaskine

Afadmin

Drømmen gik i opfyldelse, og jeg fik en vaskemaskine

Nu har jeg altid haft benyttet mig af møntvaskerier, og det har jeg godt nok været træt af, så derfor er jeg da helt utorligt glad for, at jeg endelig fik mig en vaskemaskine, for det er jo noget af det, som jeg er allermest glad for, og det er jo helt kanon, hvis jeg skal være ærlig og sige min ærlige mening, og det skal jeg jo herinde. Så det er bare dejligt.

Tror jeg går mig en tur, for jeg kan godt lide at gå, og jeg kan også godt lide alt muligt andet, og jeg er enormt glad for det, men jeg vil gerne ønske jer allesammen en god dag, for det vil jeg håber, at I har ,og jeg er glad for, at I læser med herinde, hvis jeg skal være helt og aldeles ærlig, og det ved jeg godt, at jeg skal, så det er jo bare fint.

Om forfatteren

admin subscriber