En kloakmester har lavet kloakken

Afadmin

En kloakmester har lavet kloakken

Jeg har en god nyhed; vores kloak er blevet lavet. Og det var denne kloakmester, som der tog sig af det, og det er jeg glad for. Det kan jeg godt sige jer. Det er i Varde, det skete. Ellers så sker der ikke så meget her på adressen. Jeg har det godt, og det er dejligt. Jeg skal til Esbjerg i morgen, for det skal nok blive godt, og jeg kan godt lide at være der. Der er mange af mine venner, der bor der, og det er jo dejligt.

Ellers sidder jeg og tænker på sommeren. Den var rigtig god. Vi var i Grindsted og Varde sommerland, og jeg kan godt lide sådan nogle familieudflugter, for det er så hyggeligt, og det er jo dejligt, når tingene er hyggeigt. Det er i hvert fald noget, som jeg godt kan lide. Jeg kan sige jer, at det er noget, som jeg lever for. Hav det godt, og så ses vi jo bare.

Om forfatteren

admin subscriber