En uforglemmelig polterabend

Afadmin

En uforglemmelig polterabend

Hvis du er i Aalborg og Nørresundby eller omegn, kan du glæde dig til et brag af en polterabend. Tjek lige det her ud: http://houseofconcrete.dk/polterabend  En polterabend behøver ikke at være en kedelig aften, du kan arrangere en herlig aften med alt hvad der hører til en polterabend. Men hvorfor ikke også gøre det anderledes – ny tænke hele polterabend konceptet eller dele af den. Hvorfor ikke udfordre både fysisk, motorisk og mentalt. Hvem siger polterabender skal være traditionelle og kedelige. Du kan overraske på din måde – du kender dine venner bedst og du ved hvordan du kan overraske på en uforglemmelig måde.

 

Sådan arrangerer du en anderledes polterabend

 

Kreativiteten og nytænkning skal i gang hvis du gerne vil arrangerer et anderledes polterabend – hvis du ønsker at der skal mere end det seksuelle. Har du overvejet en kombination af det seksuelle med det motoriske – med at være fysisk aktiv. Det vil være en oplevelse du og dine venner aldrig vil kunne glemme.

 

Her får du nogle gode råd til en anderledes polterabend men motion kombineret med seksuelle toner:

 

Et godt råd er at vælge aktiviteter alle ville kunne være med til – f.eks. skal du ikke arrangerer twerking eller parkour hvis der er gravide blandt inviterede. Det vil hurtigt blive for kedeligt, når den gravide ikke kan være med til aktiviteterne. Også har parkour ikke særlig meget seksuelt over sig – men hvis du er en gruppe der godt kan lige fysiske aktiviteter og nye udfordringer, så skal det bestemt prøves. Twerking kan til gengæld appellere til det seksuelle – men igen måske for hårdt for den gravide. Men helt klart noget der kan anbefales til grupper uden gravide. Forestil dig lige at twerke med dine venner/veninder.

 

Et andet godt råd er at du må sørge for at vælge aktiviteter alle kan være med til. F.eks. kan alle være med til poledance – også de gravide. Poledance er for grupper der gerne vil udfordre hinanden og måske noget mere senere på aftenen. Poledance er en aktivitet hvor motorikken udfordres. Et andet alternativ til poledance er chairdance.

 

Du kan vælge meget mere – gå ind på hjemmesiden og find hvad der passer dig bedst.

Om forfatteren

admin administrator