Her finder du den bedste løsning til genanvendelse af affald

Afadmin

Her finder du den bedste løsning til genanvendelse af affald

Jeg er ansat i en kommune og vi manglede en bæredygtig måde hvorpå vi kunne genanvende vores affald. Den grønne bølge er over os. Det betyder at vi som kommune gerne vil deltage aktivt i en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Derfor søgte vi en løsning, som ville kunne sikre at vores kommune gik forrest i kampen mod klimaændringerne. Vi fandt den perfekte løsning, som sikre os som en af frontløberne, som en bæredygtig kommune.

Genanvendelse af affald PHP-service til hjælp med genanvendelse af affald

Vi sendte en mail ud til vores netværk. Det gjorde vi for at høre om nogle kommuner havde erfaring med et selskab, som tænkte grønt og ville varetage ansvaret for genanvendelse af vores affald. En nær ven anbefalede mig PHP-service og fortalte af de havde gode erfaringer med netop dem. Jeg gik ind på deres hjemmeside og læste lidt nærmere og fandt derefter ud af at PHP-service levede op til vores høje standarder, som værende en bæredygtig grøn kommune.

 

Sådan foregår genanvendelse af affald i vores kommune

Ved genanvendelse af affald genbruger man dele af affald. F.eks. batterier, glas og plat. PHP-service leverede en affaldscontainer, som gør det muligt at sortere affald i vores kommune. På den måde bliver en stor del af affaldet i vores kommune nu sorteret og genbrugt. På den måde er vi nu med til at sikre en bæredygtig kommune, ved at deltage aktive og få sorteret alle beboernes affald.

 

Genanvendelse af affald er vigtigt

Vi er super glade for vores aftale med PHP-service om genanvendelse af affald. Derfor kan jeg klart anbefale at benytte PHP-service. Det er efter min mening vigtigt at alle kommuner deltager aktivt i en mere bæredygtig retning. På den måde kan vi som kommuner gå forrest og vise politikkerne på Christiansborg vejen og hvilken retning Danmark skal gå i. Derfor vil jeg klart anbefale alle kommune og tænke grønt, fordi der ikke er nogen tvivl om at dette er fremtiden for Danmark.

Om forfatteren

admin administrator