Jeg elsker hjælp fra tømrer

Afadmin

Jeg elsker hjælp fra tømrer

Jeg er simpelthen så glad for at jeg har penge til at hyre en tømrer, for jeg er ikke god til sådan noget selv, så derfor har jeg ringet til en tømrer fra Sydfyn, og han kommer i morgen, og det er noget, som jeg ser frem til, for selvom jeg ikke bor på Fyn, så plejer jeg at bruge deres håndværkere, fordi jeg synes de er så dygtige. Det er helt sikkert, og sådan er der jo så meget, ikke? Det vil jeg vove at påstå.

Men ellers så er det på tide, at jeg løber mig en tur nu her, for jeg har brug for noget, som der kan hjælpe mig rigtig meget, og jeg elsker det. Det er nemlig noget, fordi at jeg vil have en is eller noget i den stil. Jeg tror jeg spiser is hver dag for tiden, og det smager jo også rigtig godt, ikke?

 

Om forfatteren

admin subscriber