Jeg har taget et lån 20 år

Afadmin

Jeg har taget et lån 20 år

Jeg er rigtig glad i låget lige nu, for jeg har nemlig lige taget mig et godt lån, og det er jo virkelig, virkelig dejligt, skal jeg sige jer. Det er ikke noget, som jeg har besluttet mig for, at jeg vil gøre lige nu og her – men altså, det er noget, som jeg har tænkt over i lang tid, og derfor er jeg også rigtig glad for, at det lykkedes. Det er en ting, som er helt og aldeles sikkert. Og det er jo rigtig fint, hvis jeg skal være helt ærlig. Men altså, se oversigten her.

Tror jeg vil gå mig en lille tur nu her, for jeg skal have købt et eller andet til min storebror, for han er simpelthen så sød. Det er så dejligt at jeg har sådan en god familie. Og nok om det. Jeg går mig en lang tur nu her, men det er jo også helt fint.

Om forfatteren

admin subscriber