Sådan kan du passe på din hud, når solen skinner i Danmark

Afadmin

Sådan kan du passe på din hud, når solen skinner i Danmark

Når man når over alderen 25, så nedsættes produktionen af collagen automatisk i huden. Derfor kan det være vigtigt, at man begynder at passe ekstra godt på den omkring denne alder, hvis man ønsker et ungt udseende længe. Det er naturligvis også super vigtigt, at man bruger solcreme, når man er ung. Men når det kommer til skønhed og rynker, så appelleres der mere til den ældre målgruppe. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan passe på din hud, når solen skinner i Danmark.

Glem ikke solcremen!

Hvis der er noget, der fungerer godt som anti-age, så er det at bruge solcreme. Det er så simpelt, og alligevel er der så mange, der glemmer at gøre det. Det skyldes muligvis også mistanken om, at man får uren hud, hvis man bruger solcreme. Det kan naturligvis også være tilfældet, hvis man har tendens til dårlig hud og bruger en billig solcreme. Men i dag findes der altså masser af fantastiske solcremer, som ikke gør huden fedtet eller forårsager urenheder. Du kan f.eks. købe en solcreme med salicylsyre, som modvirker opbygning af urenheder i huden.

Få en markise til haven

Hvis du har en have, og du elsker at ligge og slikke sol, så er det naturligvis ikke noget, du skal lade vær med. Det er vigtigt, at man gør det, som gør en glad, og som man føler, der forbedrer ens livskvalitet. Men man skal stadig huske at passe på huden, mens man gør dette. Det kan du f.eks. gøre med at få monteret en markise i haven. En markise er en slags parasol eller skærm, som kan monteres på huset. En markise er typisk monteret med en motor, så markisen er nem at udfolde. Skal du have en markise til haven?

Kasket eller solhat beskytter ansigtet

De tre solråd lyder på, at man skal huske at være i skyggen mellem 12 og 15, man skal have solcreme på, og så skal man bære en solhat. Det kan være, at solhat ikke lige er dig, men så er det heldigt, at man i stedet for kan vælge at bære en kasket (de ville nok bare ikke ødelægge deres gode bogstavrim med SSS).

Brug din markise mellem 12 og 15

Det er som sagt en af solrådene, at man skal holde sig væk fra solen mellem 12 og 15. Men hvis du elsker at slikke sol, så kan det være svært at holde sig væk. Derfor kan det være, at du skal tage rigeligt med solcreme på, og så bruge din markise til at dække dit ansigt, så det kun er kroppen, der får sol. Huden på kroppen er typisk mere standhaftig, fordi den ikke er så tynd. Men det betyder ikke, at du kan lade vær med at bruge solcreme på kroppen.

Aftersun kan redde meget

Hvis du oplever, at du har fået for meget sol, så er det en god idé at efterbehandle med aftersun.

Om forfatteren

admin administrator