Sikkerhed først med hksdk

Afadmin

Sikkerhed først med hksdk

Arbejder man i en branche, hvor der er stor sandsynlighed for, at man kan tabe noget på fødderne eller på anden måde komme til skade med fødderne, så er det meget vigtigt, at man har det rette fodtøj. Et godt mærke er hksdk, som laver nogle sko, som er rigtig gode at bruge i sikkerhedssituationer, hvor man skal sørge for, at sikkerheden er i top.

Brug hksdk sko på byggepladsen

Har man nogensinde været på en byggeplads ved man hvor meget der kan ske og hvor meget der kan vælte ned fra stilladser og oppefra. Derfor er det rigtig vigtigt, at man sørger for, at man er påklædt på en måde, som minimerer risikoen for, at man kommer til skade. Der er mange forskellige ting man kan købe for at sikre sig, at man er godt klædt på og ikke kommer til skade og det er især hvis man vælger at købe nogle sko fra hksdk, at man vil være sikker på, at man har fødder, der ikke kommer til skade.

Man kan meget hurtigt gøre det til en vane, hvis man ønsker det, om morgenen. For man skal blot gøre ting til et ritual, hvis der er noget, som man ønsker at ændre. Det betyder, at man lige så langsomt skal inkorporere den pågældende ting i ens hverdag og snart er det blevet så meget en vane, at man ikke kan lade være med at gøre det igen. En ting, som man for eksempel kunne sørge for at gøre til en vane er altid lige at finde sine hksdk sko frem som det første om morgenen. Det kan være, at man endda før morgenmaden sørger for at have sine sko fra hksdk klar således, at de er lige til at tage når man skal ud af døren. Da det er nogle særlige sko kan det nemlig godt være, at man vil have det bedre hvis man har nogle helt almindelige sko på når man skal ud af døren og så først senere tager sine sikkerhedssko på.

Med hksdk kommer man ikke til skade

Det er dog aldrig nok i sig selv blot at tage sine hksdk sko med på arbejde for det er også vigtigt, at man så sørger for at tage dem på. Der er mange, som ikke kan se grunden til det fordi, at de måske har gået rundt i mange år og aldrig er kommet til skade. Der skal dog ikke mere end en enkelt gang til før du kan komme meget til skade og man ved aldrig om den dag, hvor der falder noget ned er lige præcis den dag, hvor man ikke har taget sine sko fra hksdk på.

Det handler derfor om at sørge for at tage sine sko ud af bilen når man ankommer til arbejdet og måske med det samme skifte om til dem. På den måde skaber man endnu en vane, som går ud på, at man aldrig går ind på arbejdet eller byggepladsen uden sine hksdk sko.

Om forfatteren

admin administrator