Tror næste skridt bliver ventilation til industri

Afadmin

Tror næste skridt bliver ventilation til industri

 

Hej med jer. Jeg har min egen virksomhed, hvor vi laver lidt forskelligt, og der er desværre ikke et så godt indeklima, så derfor tror jeg, at det næste skridt bliver, at vi laver noget ventilation til industri, og det er jo bare dejligt. Det kommer til at foregå i Herning, og der kan jeg godt lide at være. Jeg elsker også at være i Esbjerg, men det er ikke noget, som jeg altid har haft lyst til.

Ellers sker der ikke så meget lige for tiden, og jeg kan ellers godt sige jer, at jeg har lyst til alt muligt. Jeg er dog på slankekur, så det er ikke sådan, at jeg bare kan spise, hvad jeg vil, så det lader jeg være med, for det er ikke godt for mig. Jeg vil gerne have at I læser herinde i morgen også, for der kommer nogle nye spændende indlæg.

Om forfatteren

admin subscriber