Dating sider er ikke bare dating sider

Afadmin

Dating sider er ikke bare dating sider

At være single i dag er ikke så simpelt som det har været. For i takt med at der kommer flere og flere singler, datingsider, datingprogrammer og datingapps kan det være svært at vide hvor man skal lede efter kærligheden henne. Hvis det overhoved er kærligheden man leder efter. Her er nogle råd sådan at du får succes med jagten.

  1. Find ud af hvor du er i livet. Når vi skal finde en at bruge tid med i romantisk øjemål er det vigtigt at vi ved hvor vi selv er i livet. For inden du leder efter en anden skal du først finde ud af hvor du er. Er du ved at slå dig ned og leder efter den eneste ene, er du på jagt efter noget seriøst men ikke livsvarigt, vil du have en casual seriøst hvor man er sammen men hvor der leves i nuet og helt til korte hook-ups. Når du finder ud af hvor du selv er, så har du nemmere ved at søge efter en som matcher det.

 

  1. Find ud af hvad du leder efter i en partner. Vi kigger alle sammen efter noget forskelligt hos vores partner. Nogle kigger efter det indvendige, andre vil gerne have en som matcher deres holdninger og værdier imens nogle blot gerne vil have en som de fungerer med i dagligdagen. Uanset om du kun går efter det ydre eller det indre er det vigtigt du gør det selv det klart. Selvom det kan komme som en overraskelse for dig så kræver det et ærligt blik i spejlet for at finde ud af hvad du kigger efter.

 

  1. Hvor meget fylder ønsket om en partner. Der er stor forskel på succesraten på de forskellige sider og det engagement det forventes man lægger i det. På nogle dating sider forventes det ikke at man logger på hverdag imens det forventes på andre. Derudover er prisen også en faktor. Der findes dyre dating sider hvor de gratis kan være mindst ligeså gode til at finde din partner. Du kan sammenlign gratis dating på datingpilot.dk.

 

  1. Hvor meget bagage har du med. Vi har alle en fortid som andre skal kunne håndtere. Her er det igen vigtigt for dig at kigge ærligt i spejlet. Alle mennesker er forskellige. Har du en del bagage som er tung at bære rundt på er det desværre ikke alle som kan håndtere det. Dette skal du have med i dine overvejelser. Det behøver nødvendigvis ikke være en horribel oplevelse. Det kan også være du har et barn med en anden og skal ud på datingmarkedet. Nogle mennesker kan håndtere det imens andre ikke kan. Du skal dog ikke holde det imod dem som ikke kan håndtere at du eksempelvis har et barn.

 

  1. Hvor meget er du villig til at give af dig selv. At date kræver energi af en. Derudover kræver det at man konstant giver af sig selv og er på. Selvom det er spændende så er det også energikrævende. Derfor skal du kun date når du har fysisk og psykisk overskud til det. Det ville være ærgerligt hvis du blev diskvalificeret fordi du ikke var den bedste udgave af dig selv når du tog på daten. Så hellere vante med at date til du er på toppen så du ikke risikerer at gå glip af en god ting.

 

Så der er en del ting du skal have styr på inden du begynder at date. For det er en spændende rejse uanset om målet er børn, fast forhold eller blot fysisk og psykisk hygge og samvær.

Om forfatteren

admin administrator