Fri for at tage i banken for et lån

Afadmin

Fri for at tage i banken for et lån

Hey!

Det er godt nok fedt, at man nu meget nemmere kan få sig et lån, hvis det er nødvendigt. Jeg har selv prøvet at blive afvist i banken før, da jeg var yngre, og jeg må nok lige have lov at sige, at det var noget af et slag. Lige siden har jeg slet ikke haft lyst til at tage i banken, hehe. Nu er jeg bare rigtig glad for at se, at man kan lån penger på dagen over nettet, for så er jeg nemlig helt fri for at tage ned og snakke med banken.

Nu vil jeg ikke sidde og tænke for meget over dengang jeg ikke fik et lån, for det er da egentlig lidt åndssvagt. Nu vil jeg hellere sætte noget god musik på højtalerne, og så vil jeg danse lidt rundt i stuen, imens jeg gør mig klar til at komme på arbejde.

Hej hej 🙂

Om forfatteren

admin subscriber