Maling af facade – skal have fat på nogle, der er dygtige

Afadmin

Maling af facade – skal have fat på nogle, der er dygtige

Jeg vil gerne igang med maling af facade på vores hus, men jeg kan ikke klare opgaven selv, hvorfor jeg vil se, om jeg kan finde nogle professionelle, som der kan tage sig af det. Jeg har allerede et par stykker i kikkerten – blandt andet dem her. De kommer fra Djursland, men har også afdelinger i Grenå og Bønnerup, og det skal nok blive godt, hvis de har tid. Ellers må jeg finde nogle andre. Det er bare nogle, som jeg har fået anbefalet af en god ven, hvorfor jeg godt kunne tænke mig at bruge dem. Det ville være rigtig godt, og jeg tror simpelthen, at mit hus ville stige en god del, hvis jeg fik fat på dem.

Ellers går det rigtig godt for tiden. Jeg søger arbejde, og jeg skal til et par jobsamtaler her inden så længe, og jeg har en god mavefornemmelse, så jeg glæder mig.

Om forfatteren

admin subscriber