Hvorfor vælge billeasing?

Afadmin

Hvorfor vælge billeasing?

I nyere tid er det blevet mere og mere populært at gøre brug af leasing, fremfor at købe en helt ny bil. Der er mange umiddelbart fordele ved at vælge en løsning med leasingbiler, fx. kan du jævnligt skifte din leasingbil ud med en anden leasingbil, som dine måske skiftende behov? Det kan være at du om vinteren skal på skiferie og derfor skal bruge en rigtig stærk bil, men om sommeren hellere vil have en lidt sjovere bil at køre rundt i. Der er også fordele rent økonomisk, fx. behøver du ikke længere tænke på afgifter, for nu du leaser kommer der nemlig kun én betaling i måneden og leasingfirmaet står for at vedligeholde alle andre udgifter. For mange mennesker kan det være overvældende og uoverskueligt at eje bil, men ved at gøre brug af leasingbiler, for du et nemt og overskueligt overblik over dit forbrug. Ved leasing af biler har du som regel et frit antal kilometer til rådighed, som betyder at du kan køre lige så langt som du vil uden at skulle tænke på bilens stand eller slid.

 

Fordelene ved leasing

Ved hjælp af billeasing kan du komme til at trille rundt i en hvilken som helst bil. De fleste tror ikke at de har råd til at køre rundt i en ny fancy bil eller at trille rundt i en sportsvogn om sommeren, med med billeasing kan disse drømme udleves til overkommelige summer. Man kan fx. sæsonlease en lille drop-top ferrari i sommeren og så kun betale for den tid, som man kører i den. Disse aftaler kan laves med stor fleksibilitet og det er rent faktisk muligt at bytte bilen flere gange om året. Man kan også findes hel års løsninger hvor man fx. leaser en større eller mere økonomisk bil i det meste af året og så skifter den ud med en cabriolet om sommeren. Ved hjælp af leasing er du altså meget tættere på din drømmebil og skal stadigvæk hverken tænke på afgifter eller antal af kilometer.

 

Der er også mange fordele at drage hvis du overvejer erhvervsleasing af biler. Biler kan være dyre at købe for firmaer og nogle firmaer har skiftende behov for køretøjer. Ved at bruge leasingbiler til erhverv, kan du simplificere hele udgiften der hedder transport og bil til en samlet udgift. Desuden kan du finde aftaler med biler som fx. både kan bruges til erhverv og privat. Dette kan være en fordel for et firma med en mindre kapital, med billeasing får man du transportmiddel til en overkommelig pris uden at skulle løbe nogen støre økonomiske risici for firmaet. Du kan finde mere information om leasingbiler og tilbud på leasing ved hjælp af dette link: https://leasing.allan-hansen.dk/

Om forfatteren

admin administrator