Plakater og moderne malerier hos online galleriet Mynewart.dk

Afadmin

Plakater og moderne malerier hos online galleriet Mynewart.dk

Plakater og malerier hitter i Danmark. Galleriet Mynewart.dk har succes med salget af begge dele til de danske hjem.

Det internet-baserede galleri Mynewat.dk har stor succes med salget af håndmalede malerier og grafiske plakater. Galleriet, der opstod som en pendant til de klassiske danske gallerier, har med deres varierede udvalg af moderne malerier og grafisk designede plakater, taget danskerne med storm. Galleriet behandler dagligt mange ordre fra nær og fjern, og kunsten fra galleriet hænger i dag i flere hundrede danske hjem.

Galleriet har et tæt samarbejde med en lang række udenlandske kunstnere og grafiske designere, der kontinuerligt leverer nye og spændende motiver til galleriet. Både malerierne såvel som plakater, der er til salg hos online galleriet bliver solgt til favorable priser, der ligger et godt stykke under det niveau man normalt finder kunst i Danmark til. Uagtet de lave priser er kvaliteten dog fuldt ud på højde med de almindelige gallerier – både hvad angår materiale samt den kærlighed og passion, der er lagt i værkerne.

Kunsten gør dit hjem personligt

De fleste af os indretter vores hjem med møbler, tæpper, planter osv. for at opnå en flot og moderne hjem. De fleste af disse ting er forholdsvis lette at gå til og valget er ofte forholdsvis let at tage. Når valget af kunst til væggen skal tages, er det derimod en helt anden snak. Kunst er om noget det, der fuldender et hjem, og samtidig er det noget af det, der er sværest at vælge. De flest er i tvivl om man skal vælge et abstrakt maleri, et maleri med et motiv, et maleri med mange eller få farver – eller måske en flot kollage med plakater? Ja, det er ikke altid let at vælge, og slet ikke når det kommer til noget så personligt som kunst.

En ting er dog sikker – du må ikke fravælge kunsten. For kunsten er uden tvivl dét, der binder rummet sammen og sætter prikken over i’et. Så selvom valget kan være svært at tage, så skal det uden tvivl tages. Et par gode råd på vejen til valget af malerier eller plakater, er dog at tage et kig på ens øvrige indretning. Hvis man eksempelvis har indrettet sit hjem i mange farver, kan man med fordel vælge et mere afdæmpet og minimalistisk look – og har man modsat været meget sparsom med farvevalget i sin indretning, kan man med fordel vælge et mere farverigt motiv. Uanset om du ønsker plakater eller malerier kan du med fordel tage et kig på det store udvalg af kunst hos Galleri Mynewart.dk.

Alarm uden abonnement til sikring af hjemmet

Efter at have indrettet dit hjem med nye moderne malerier og grafiske plakater, er det tid til at se på sikkerheden i hjemmet. Spøg til side med hensyn til malerier og plakater – men en alarm kan være en rigtig god investering, især en alarm uden abonnement.

Alarm- og sikringsfirmaet Sydalarm.dk har et stort udvalg af rigtig stabile og kvalitetssikre alarmsystemer uden abonnement. At købe en alarm har en påviselig præventiv effekt, og er derfor noget man som husejer bør overveje.

Det er som oftest ikke nødvendigt at betale for et dyrt abonnement, da forskellen på et alarmsystem med eller uden alarm for almindelige mennesker ikke gør en forskel.

Udover alarmer har sikringsfirmaet Sydalarm også et stort udvalg af videoovervågning. Der er både videoovervågning til hjemmet og til virksomheden.

Om forfatteren

admin administrator