Inspiration: Pynt op til et brag af en studenterfest for HHX eleven

Afadmin

Inspiration: Pynt op til et brag af en studenterfest for HHX eleven

Vi er ved at nærme os den tid af året, hvor planlæggelserne til de kommende studenterfester så småt er i gang – måske du har været i gang med planlægningen længe? Når man har brugt tre lange men oplevelsesrige og lærerige år på en gymnasial uddannelse, så trænger man efterhånden til at give den gas med et brag af en fest! Har du tilbragt årene på HHX, så skal du naturligvis kigge efter studenterpynt i blå.

Der har længe været tradition for, at studenterne bliver fejret med manér, når de har gennemført deres studietid. Studenterne svøber sig ind i anerkendelse fra omverdenen, og ingen skal være i tvivl om, hvis der kommer en student gående. Når sidste eksamen er gennemført, så er der tradition for, at karakteren bliver skrevet i huen, og at der står nogle venner eller noget familie på gangen i skolen med både kold champagne og roser – blå roser, naturligvis, til HHX eleven.

Har du styr på snacks og blåt studenterpynt til studenterkørslen?

Dernæst kommer studenterkørslen. Her skal alle studenterne rundt til hinandens forældre for at blive fejret. Der bliver typisk serveret snacks og alkohol de fleste steder, foruden de stop, hvor hovedmåltiderne skal indtages. Her vil forældrene gerne gøre noget ud af pynten, selvom det ikke er her, den store fest udspiller sig for familien.

Det højner dog stemningen, hvis man gør lidt ud af pynten. Her kan man eksempelvis sprede noget hvidt og blåt konfetti ud over bordene og vælge servietter med tryk af blå studenterhuer på – dem skal der helt sikkert nok blive brug for! Masser af flag, blå balloner og sugerør med studenterhuer på vil helt sikkert også falde i god jord hos studenterne.

Så skal der pyntes op med studenterpynt i blå til studentergildet

Efter studenterkørslen og fest med vennerne, så følger endnu mere fest med familien. Der skal inviteres til en stor studenterfest, hvor den skal have hele armen. Der må endelig ikke spares på noget! Festmåltidet skal planlægges, ønskesedlen skal skrives og lokalerne skal klargøres. Og så kommer noget af det sjove: Der skal købes blåt studenterpynt!

Inde på https://www.dreamshop2u.dk/Studenterpynt-Bla.html kan man finde et kæmpe udvalg af blåt studenterpynt – og så er det billigt! Vil du gerne gøre noget ud af pynten og borddækningen, så er det helt sikkert der, du skal ind og kigge.

Temaet er naturligvis hvid og blå, som er HHX studentens farver i huen. Vælg hvide duge, hvis du gerne vil have, at pynten bliver fremhævet, da den godt kan komme til at falde i et med dugen, hvis du vælger en blå dug. Samtidig får det hvide rummet til at se større, lysere og mere rummeligt ud.

Når dugen er valgt, så skal der vælges pynt. Konfetti er altid et godt element til at skabe fyld og farve. Prøv at sæt nogle lidt større ting med en passende afstand, så man får pynten lidt op i højden. Det kan være bloklys med studenterhuer på, vaser med blå roser eller fine flag.

Vælg noget lidt lavere pynt til bordet også. Eksempelvis blå honeycombs, små pap studenterhuer eller figurer af ugler med studenterhuer på. Vælg nogle flotte servietter med studenterhuer eller lignende på. Man kan også lægge bordbomber med flag ud, hvis man vil give den ekstra meget gas.

For at dekorere andet end bordene, så kan man puste nogle studenter-balloner op og hænge rundt omkring, ligesom man kan få sjove bannere. Vil man køre stilen helt ud, så kan man gå hele vejen og ligge en rød Hollywood løber ud til indgangen til festen. Studenterfesten er once in a lifetime, så det gælder om at give den gas og nyde tiden fuldt ud.

Om forfatteren

admin administrator