Arranger sjov fest med vikingetøj

Afadmin

Arranger sjov fest med vikingetøj

Når først man bliver voksen er det som om, at man bliver inviteret til færre og færre udklædningsfester. Det kan godt være, at man bliver inviteret til en fest med et særligt tema. At der er et særligt kostume man skal have på er dog ikke sikkert. Det er en skam da det ofte er noget, som folk kan lide. At gå ind og lege, at man er en anden karakter er ikke noget man stopper med at synes er sjovt bare fordi man er voksen. Derfor kan det være oplagt at lave en temafest når man har muligheden for det. Det kan både gælde for en fødselsdagsfest eller for et bryllup. For eksempel kan man vælge, at temaet skal være sjovt og vildt vikingetøj. Så kommer alle folk udklædt som vikinger og de vil være meget stemningsfuldt.

Hold temafest autentisk med vikingetøj og mad

Når man skal holde en temafest er det oplagt at holde den autentisk. Det kan man for det første gøre ved at få folk til at tage vikingetøj på. Det er dog vigtigt, at man også følger op på, at folk rent faktisk gør det. En ting man hurtigt kan blive bange for når man skal klæde sig ud er, hvorvidt andre kommer udklædte. Ingen ønsker at komme som den eneste i en særlig udklædning. Derfor er det altid godt, at man som vært siger til alle, at de skal huske at købe eller finde vikingetøj. Hvis ikke de aner hvor de skal købe det er det en god ide at hjælpe dem lidt på vej.

Man kan sige til folk, hvor der er butikker tæt på hvor de bor. Af og til kan det også sagtens være, at folk rent faktisk har noget tøj de kan bruge. Hvis man har noget der er lavet af hør, læder og andre materialer er det oplagt at tage dette på.

Vikingetøj fra nordisk mytologi er sjovt

Ønsker man at udvide sin temafest lidt kan man også vælge et lidt andet tema, som stadig giver mulighed for at komme i vikingetøj. Man kan nemlig bede dem om at tage udgangspunkt i nordisk mytologi. Man kan vælge at finde tøj, som på den ene eller anden måde har en tilknytning til de mange sjove historier man finder i nordisk mytologi. Så har folk også pludseligt mulighed for at klæde sig ud som midgårdsormen og ikke kun som vikinger med læder og fletninger.

Andre dyr kan man også klæde sig ud som hvis man ønsker det. Det er dermed en meget inkluderende måde at holde temafest på. Hvis der er nogle der ønsker at klæde sig ud som et stort træ kan de også gøre det.

Med vikingetøj og godt hår er man sikret god fest

Har man langt hår er der mange ting man kan gøre hvis der er temafest med vikingetøj. Man kan vælge at flette det på forskellige måder. Det gælder naturligvis både for mænd og kvinder. Uanset hvilket køn man er kan man nemlig sagtens lave flotte fletninger der passer perfekt til temaet. Hvis man er kvinde er to klassiske fletninger meget oplagt. De kan hænge ned på hver sin side af ansigtet og her kan de pynte godt.

Som mand kan man også tage en sjov hat på med horn i begge sider. Det er efterhånden en hat, som mange mennesker har og som på en eller anden måde viser noget nationalitet. Det er nemlig en hat, som symboliserer vikinger, som engang var meget udbredte her i landet. Som kvinde kan man også sagtens tage den på da man generelt skal huske, at der ikke nødvendigvis behøver være stor forskel på mænd og kvinder og udklædning.

 

Om forfatteren

admin administrator