Jeg handler altid ved denne farvehandel

Afadmin

Jeg handler altid ved denne farvehandel

Hej med jer. Selvom jeg bor i Viborg, så tager jeg altid hen til denne farvehandel, som ligger i Bjerringbro, når jeg skal handle farver. De har den bedste kundeservice, og så har de altid nogle overkommelige priser, og det er jeg jo rigtig glad for, så det er jo bare dejligt, skulle jeg hilse at sige. Jeg bliver så glad af det, og derfor betyder det meget for mig, vil jeg godt have lov til at slå fast. Nå, men nok om det. Jeg vil ud at løbe mig en tur nu her, for jeg er lige gået igang med at løbetræne igen, og det er noget, som der betyder meget for mig, for jeg synes godt nok, at jeg har forsømt det længe. Det er ikke noget, som jeg er så god til, det der med at være inaktiv, så det har jeg tænkt mig, at jeg vil stoppe med. Håber, at I har det godt, for jeg har det godt. Det er godt, det hele.

Om forfatteren

admin subscriber