Overvejer ret meget et kviklån

Afadmin

Overvejer ret meget et kviklån

Det er ved at være tid til at tage ud og rejse lidt, for jeg har nemlig lige tre ugers ferie nu, hvor jeg endnu ikke har nogen planer. Jeg kunne godt tænke mig at komme en tur til Holland, for der har jeg nemlig aldrig været. Holland, eller hvis budgettet ikke rækker så langt, så til Bornholm. Der har jeg nemlig heller aldrig været.

Lige i skrivende stund sidder jeg og overvejer rigtig meget at tage et kviklån (læs også), for så kan jeg nemlig helt sikkert få en tur til Holland til at løbe rundt. Jeg skal også bare lige have fundet en rejsemakker først, for jeg gider ikke rigtig afsted alene. Heldigvis er der en del af mine venner, som også har ferie, og vi har faktisk alle snakket om at tage afsted, men er ikke lige helt sikker på hvem der er helt seriøs omkring det.

Håber I har det dejligt derude omkring. Vi ses snart herinde igen. Jeg kommer lige med en opdatering omkring mit valg en af de kommende dage, når jeg har besluttet mig.

Om forfatteren

admin subscriber