Jeg skal ud i mit køkken og nyde det

Afadmin

Jeg skal ud i mit køkken og nyde det

Jeg skal lige en tur ud i mit nye køkken, for vi har netop investeret i at få os et nyt flot et, og det er jeg helt vildt glad for, for det pynter virkelig på vores hus, og det er jo helt vildt fedt, for jeg elsker, når ens hus tager sig godt ud, og da vi lige er flyttet, så bliver jeg virkelig, virkelig glad, for det er jo for fedt, når man har sådan noget med sit hus – altså, jeg mener, at det er for fedt, når man befinder sig i nogle inspirerende omgivelser, for det er da for fedt.

Tror jeg vil ud at gå en tur med hunden, for vi har også lige fået os en hund, og den er jeg helt vildt glad for, for den er så sød, som noget kan være, og det er jo dejligt, ikke? Det vil jeg mene. Jeg kan så godt lide den.

Om forfatteren

admin subscriber