Jeg elsker bed & breakfast

Afadmin

Jeg elsker bed & breakfast

Jeg elsker bed & breakfast, og derfor har jeg også inviteret konen med i weekenden, og det er noget, som vi begge to ser frem til. Det kommer til at foregå i Roskilde, og vi har tidligere være i Hedensted, og det er jo dejligt, for jeg kan så godt lide de steder, kan jeg ellers godt lige fortælle jer. Det er én ting, som jeg godt vil slå fast med et syvtommersøm, og det er jo bare helt vildt fantastisk, hvis jeg selv skal sige det.

Men klokken er ved at være der, hvor jeg runder af, og det gør jeg simpelthen fordi at jeg er ved at få krampe af at skrive, og det er jo ikke så godt, hvis jeg skal være helt ærlig. Og det skal jeg jo. Ses nok snart herinde igen på et eller andet tidspunkt eller noget i den stil. Kan være jeg får implementeret en chat.

Om forfatteren

admin subscriber