Let en stor del af byrde ved et dødsfald med en god begravelsesforretning

Afadmin

Let en stor del af byrde ved et dødsfald med en god begravelsesforretning

I helt normale danske byer som for eksempel Ringkøbing og Vemb sker der ind imellem det, som nu engang er en del af livet; der sker et dødsfald. Dødsfald er altid sørgelige, tragiske og ofte også lidt dystre. Dette skyldes især den store sorg, som de i langt de fleste tilfælde medfører. Sorgen hos venner og familie er stor når en kær og elsket dør, og det kan være svært at håndtere den. Især de praktiske aspekter kan synes helt umulige.

Fordi det vigtigste er at håndtere sorgen, så er en god begravelsesforretning den perfekte løsning i forhold til de mange praktiske sager som skal ordnes – se buddet på en god en her: http://veigaardbegravelse.dk/vi-hjaelper-med/doedsfald. Her kan man som pårørende få hjælp til alverdens ting, som for eksempel valg af kiste, booking af kirke og præst samt meget, meget mere.

 

Et dødsfald skal ikke overskygges af praktiske anliggender

Det vigtigste aspekt for den pårørende ved begravelsen er at få sagt farvel på den absolut bedste måde. Hvordan denne måde nu må være er utrolig individuel, men det er helt sikkert, at det følelsesmæssige aspekt ved denne afsked for alt i verden ikke må blive overskygget af praktisk stress og jag. Når begravelsen er overstået, vil man nemlig helt sikkert stå med en tom følelse inden i.

 

For nogle mennesker er det at arrangere, ringe rundt, planlægge og gøre ved noget, der kan virke som en kærkommen og behagelig afledning. På den måde slipper man for at tænke på det sørgelige og kan nøjes med at tænke på alt man skal ordne. Men denne virkelighedsflugt kommer til at gøre ondt i den anden ende, hvor sorgen så kommer til at ramme med dobbelt virkning af hvad den måske ellers ville have gjort. Netop derfor er det en god idé at overlade en del af planlægningen til en begravelsesforretning eller bedemand og i stedet åbne sig for muligheden for at reflektere, mærke sine egne følelser og ikke mindst at sørge. Dette vil helt sikkert give positive resultater i det lange løb.

Om forfatteren

admin administrator