Jeg elsker virkelig det der argan olie, som kan bruges til hår

Afadmin

Jeg elsker virkelig det der argan olie, som kan bruges til hår

Mit hår har altid været ret tørt, men nu er det det ikke mere, og det har noget at gøre med, at jeg har købt mig noget argan olie til at putte i mit hår, og det er virkelig noget, som der hjælper, skal jeg sige jer. Det er helt vildt, og jeg tror faktisk aldrig, at jeg har oplevet noget lignende. Det er en ting, som er helt og aldeles sikkert, så det er jo bare helt vildt cool, hvis jeg skal sige det selv. Men nu ses vi jo nok herinde igen inden længe, for jeg skal fortælle jer, at jeg godt kan lide jer, og jeg synes virkelig at I er søde, så derfor vil jeg bede jer om at kigge ind på min blog med få mellemrum – eller korte mellemrum, mener jeg. Det er nemlig sådan, at der sker meget for tiden, og jeg har rigtig meget, som jeg gerne vil skrive om.

Om forfatteren

admin subscriber