Murer kom og byggede – og det var godt

Afadmin

Murer kom og byggede – og det var godt

Ja, hermed en lille opdatering fra mit liv i Hvidovre. Det er gået rigtig godt siden, at jeg valgte at flytte fra Rødovre, og det er jo én ting, som er rigtig dejligt. Har efterhånden fået bygget den tilbygning, som jeg har gået og snakket om i så lang tid, og der kom en flink murer og hjalp mig med det, så det er jo rigtig, rigtig godt, og jeg er meget glad for det, kan jeg altså godt sige jer. Det er fordi, at jeg godt kan lide, når tingene sker, og man ikke bare taler dem til døde. Det er lidt et mantra, som jeg udøver, fordi at jeg var god til at snakke ting til døde førhen, og det vil jeg altså ikke mere, for det er lidt sådan, at ens udsagn kommer til at klinge hult, hvis man gør det på den måde, og det har jeg altså ikke lige lyst til.

Om forfatteren

admin subscriber